algo de nubes
  • Màx: 11.84°
  • Mín: 7.77°
12°

«El PSM s'ha consolidat al poble i la gent ha sabut valorar la nostra gestió»

Jaume Sansó, elegit batle per segon pic amb majoria absoluta

M. FUSTER. Vilafranca.
Jaume Sansó ha revalidat la majoria absoluta per segon pic consecutiu a Vilafranca com a cap de llista del PSM, tot i que és la tercera legislatura en què el grup nacionalista governa a l'Ajuntament amb set regidors.

-Com valorau els resultats electorals del poble de Vilafranca?
-N'estic molt content, perquè el PSM s'ha consolidat a Vilafranca i en aquests moments som el poble que en té una major representació en nombre de regidors a totes les Illes. Això demostra que tenim un gran marge de confiança de la gent i això ens ajuda a continuar fent les coses bé. Trob impagable veure com la gent ha respost amb nosaltres i, per tant, és important que no abaixem la guàrdia i que facem tot el possible per governar millor.

-Creis que el vostre èxit ha estat un premi per la vostra feina?
-La gent ho ha valorat tot. El PSM és un equip en què no es personalitza res: troba cohesió amb tothom i després pren decisions. No improvisam, allò que feim és pensar abans de dir i després dir el que pensam. No hi ha res que no es faci sense un debat previ. És qüestió de fer una bona gestió, tenir iniciativa i dedicació.

-En l'àmbit de Govern els resultats no han estat tan bons per al PSM. Quins motius hi veis?
-Són moltes les raons i crec que es tracta d'un problema conjuntural. El PSM demostra que sap gestionar i donar solucions. En aquest aspecte es mereix un aprovat alt o, més bé, un 10. No obstant això, hi ha hagut la influència d'una campanya ferotge i de por per part del PP, i el fet d'haver participat en el Pacte de Progrés ha situat Francesc Antich com un líder. També hi ha hagut una divisió més forta dins els partits progressistes i nacionalistes, i això ha fet que el vot es dispersàs. Personalment, crec que a partir d'ara hem d'aconseguir cohesionar el partit i tornar a donar a la gent el missatge que tenim capacitat per fer feina.

-Com veis un possible pacte de progrés al Consell de Mallorca?
-En primer lloc, el PSM ha de recuperar el seu pes ideològic i polític i no ha de ser una simple opció que aportarà vots a un pacte. El PSM té prou entitat per governar i així ho ha demostrat. No hem de ser comparses de cap situació que relegui el PSM una altra vegada a l'oblit. Amb els pactes, el PSM s'ha dedicat més a gestionar i a fer feina que a rendibilitzar vots, i crec que això ha estat la causa principal del seu fracàs.

-Tornant a Vilafranca, quines són les vostres prioritats?
-Hem promès fer feina per a la gent i, per tant, farem un esforç important per tenir més serveis amb especial esment de l'ocupació, temps d'oci, formació i educació. L'altra part important és l'embelliment del centre de la carretera, en el qual s'hauran d'implicar els sectors comercials i empresarials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.