cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Riera anuncia la creació d'un recinte firal a la Mostra de Comerç

La incertesa política va convertir la inauguració en un acte fred

M.FUSTER. Manacor.
L'ambient no era d'allò més alegre ahir a la inauguració de la divuitena edició de la Mostra de Comerç, Indústria i Artesania, que té lloc al pavelló poliesportiu de la Salle. La situació d'incertesa política feia que els nous inquilins del Consistori manacorí no fessin la mateixa bona cara a la qual estàvem acostumats durant la campanya electoral.

Ningú no va aplaudir quan es va anunciar que el delegat de Comerç i Indústria en funcions, Jaume Darder (PP), encetaria l'acte d'inauguració; i tampoc no es varen fer mamballetes quan el batle, Miquel Riera (ALM-UM), tallà la cinta per encetar la visita de la Mostra.

No obstant això, l'acte d'inauguració va servir per enaltir la ciutat de Manacor i aquells que participen amb els seus expositors a la Mostra, per part de Darder, i parlar de projectes ja iniciats com la creació d'un recinte firal, per part del batle Riera. Ell mateix, a la vegada, va fer una crida al nou Consistori perquè dugui a terme i a bon port els projectes ja iniciats durant la legislatura passada.

Riera, que els primers tres anys va governar amb les forces progressistes d'esquerra i els darrers vuit mesos amb el PP, va comentar que «totes les persones que han format govern durant els darrers quatre anys han fet molta feina per Manacor».

Tot i aquest clima advers, alguna cosa es va poder treure en comú, i és que la participació no deixa d'augmentar any rere any, circumstància que justifica la creació del recinte firal, com tampoc el gran esforç que demostren els expositors a l'hora de compondre l'espai dedicat a la a seva empresa, que són cada cop més originals i atractius.

A més de les empreses comercials del municipi, la Mostra és també escenari de l'exposició de treballs que han participat en el Concurs de Disseny del Moble i de les fotografies del concurs que organitzen les NG del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.