algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El poble reconeix la gran feina dels sabaters el dia de l'inici de la Fira

C.M. Lloseta.
El poble de Lloseta reconegué ahir la labor dels sabaters amb la presentació de l'escultura d'una sabata que aquests dies de fira es troba situada devora la plaça de l'església. El batle del municipi, Bernat Coll, explicà ahir que «d'aquesta manera volem fer un homenatge als sabaters del poble i ara volem parlar amb ells per consensuar on col·locarem de manera definitiva aquesta escultura de pedra».

Al llarg del dematí d'ahir els sabaters del poble ja treballaren de valent per mostrar als visitants com es feien les sabates de manera manual en contraposició a la demostració de fabricació mecànica. Les vuit empreses sabateres que queden a la localitat també sortiren al carrer per mostrar al públic els seus productes.

A la fira també hi hagué un lloc per a l'ecologia i el comerç respectúós amb el medi ambient, la vedet mallorquina Vivian Caoba visità Lloseta per sortejar senalles i bosses de tela entre els assistents. Es tracta d'una iniciativa del GOB que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Aprofitant el bon temps, el batle i els regidors mostraren a les autoritats les peculiaritats de la fira. No faltà la presència de Pere Rotger, Miquel Nadal i el batle pedani de Caimari, Pere Seguí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.