algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Sampol critica l'actuació d'Els Verds en el sopar de la Diada que organitzà el PSM-EN d'Inca

Segons Pere Sampol, amb aquesta actuació es posà en perill el parc de la serra de Tramuntana

El tradicional sopar que l'agrupació PSM d'Inca organitza anualment per commemorar la diada nacional del 31 de desembre s'ha anat convertint amb el pas del temps en el sopar de Nadal del partit. Es tracta d'una excusa perfecta per fer balanç del treball realitzat i dibuixar el futur mapa polític amb vista a les eleccions municipals del 2003.

El president de la federació PSM-Entesa Nacionalista, Pere Sampol, el secretari general del PSM, Mateu Morro, i la candidata a la batlia d'Inca, Francisca Vives, presidiren el sopar de la Diada diumenge passat al vespre al conegut restaurant Sa Travessa d'Inca. La sala s'omplí fins al cap damunt amb afiliats i regidors procedents de diversos municipis de l'Illa, com Pollença o Búger entre d'altres.

No faltaren les crítiques cap al PP i en concret cap al president dels populars de Mallorca, Pere Rotger, que «ha passat de la cara més amable a la cara més dura del partit», digué Sampol. El president de la federació del PSM, Pere Sampol, insistí que el projecte del partit «és ara més eficient que mai», una idea que ja havia avançat en el discurs que féu el secretari general dels nacionalistes, Mateu Morro, que també parlà d'una formació amb una llarga trajectòria a la qual ara «intenten col·locar falses acusacions».

«Uns diran que hem radicalitzat el nostre discurs; d'altres, per contra, potser pensaran que ja no som el que érem... però el PSM és exactament allò que vol ésser, hem fet la feina ben feta i aquests mesos que vénen tenim la paraula per explicar-ho tot, allò que hem treballat amb uns sectors que no han estat gens fàcils».

Pere Sampol aprofità també per criticar l'actuació que han tingut Els Verds respecte del parc natural de la Serra, i digué que «han emprat una estratègia que pot haver posat en perill el parc» i que el PSM «també vol el parc, però no contra la gent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.