algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
18°

Dos nins i un minusvàlid moren en un incendi a un edifici a Màlaga

Encara es desconeixen les causes que provocaren aquest sinistre

Tres persones, entre elles dos nins i un jove de 20 anys d'edat minusvàlid, van morir i set van resultar ferides en un incendi declarat l'horabaixa d'ahir en un edifici d'habitatges a Vélez-Màlaga (Màlaga), segons informaren fonts del servei d'emergències sanitàries 061. L'incendi va començar poc abans de les 16'30 hores a l'edifici San Antonio del carrer Pablo Picasso de Vélez-Màlaga en circumstàncies que encara es desconeixen, segons les esmentades fonts.

Els morts són dos nins d'entre cinc i set anys i un jove de 20 anys d'edat minusvàlid. Entre els ferits, hi ha una dona d'entre 70 i 80 anys, que pateix cremades al 40 per cent del cos i està molt greu. Entre els sis ferits restants es troben tres bombers, un d'ells amb pronòstic reservat per inhalació de fum.

Una dotació de cinc bombers i dos vehicles treballaven a darrera hora d'ahir en les tasques d'extinció del foc, les causes del qual estan sent investigades pels cossos de policia. La majoria dels ferits foren traslladats a l'Hospital comarcal de l'Axarquía a Vélez-Màlaga i, a més, unes altres tres persones han estat ateses per crisis nervioses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.