algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Convocades concentracions de taxistes per al dia 7 i 15 de gener

Protestaran per la congelació de la pujada de les tarifes per al 2003


Els taxistes de la Pimem convocaran jornades de manifestacions els propers dies 7 i 15 de gener. Estan provocades per la decisió de la comissió de preus de la Conselleria de Comerç del Govern de les Illes Balears d'ajornar l'aprovació de les tarifes Urbanes del 2003 amb el perjudici econòmic que suposa per al sector. Els taxistes ja han informat la Delegació de Govern a les Illes Balears de les seves intencions i esperen que no hi hagi problemes per a les reivindicacions.

Des de Pimem es considera que aquest retard ve motivat únicament per interessos partidistes. S'ha de recordar que una de les principals al·legacions ha estat feta per Radio Taxi i Fono Taxi per protestar contra la pujada de les tarifes en els suplements per cridada telefònica, en més d'un 55%.

Des de la Pimem es va explicar que «no hi ha cap motiu per poder aturar de forma oficial aquestes pujades. Sembla que només respon a l'amiguisme del senyor Sampol amb el vicepresident de Radio Taxi, que és membre del PSM i possible candidat a regidor de Cort per aquesta formació». Pimem també va explicar que està obrint un altre front que és estudiar si hi ha hagut possibles casos de prevaricació amb aquesta decisió.

Pimem va explicar que aquesta decisió suposa un greu perjudici per als interessos del sector. «Els endarreriments seran molt important i causen un gran malestar en no poder aplicar les pujades de l'IPC en els preus». Per la seva banda, el vicepresident dels taxistes de la Pimem, Arnau Bisquerra, va explicar que «nosaltres no en tenim la culpa d'aquesta decisió. Hem fet una simple al·legació protestant per la pujada del suplement de telefonada, perquè ens perjudica. Nosaltres estàvem en contra de la presència d'aquest suplement, però no volem aquests increments. No és just que telefonar un taxi estigui penalitzat. És un fet que perjudica molt el nostre servei».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.