nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Els hotelers culpen el Govern de la minva del 20% dels beneficis

Cañellas l'acusa d'engany permanent i vol un canvi de política turística


El president de la Federació Hotelera de Mallorca, Pere Cañellas, culpà ahir el Govern de la pèrdua del 20% en els comptes d'explotació dels empresaris, que pateixen un hivern amb un 10% menys de planta oberta i amb unes perspectives per als mesos següents del 30% de «caiguda lliure» del turisme.

Cañellas, que es dirigí a les aproximadament 700 persones que participaren en el sopar nadalenc de la FHM celebrat en el Casino, reclamà una modificació de la política turística «pels resultants tan dolents que ha donat fins al moment».

A l'acte d'ahir, en el qual també es commemoraren els 25 anys de la fundació de la FHM, hi assistiren, a més de la junta directiva, destacats empresaris com ara Miquel Fluxà; Simón Pedro Barceló; la viuda de Riu, Pilar Güell, Gabriel i Sebastià Escarrer, Pablo Piñero, Joan Casals, Kurt Strojhmayer (Marriot) i Peng Haymen, entre d'altres. També acudiren Josep Oliver, president de la Caeb; Miquel Lladó, president de la Cambra de Comerç i Joan Bauzà, president d'Aviba.

Cañellas acusà el Govern «d'engany permanent» a l'empresariat «en un dels pitjors exercicis dels darrers anys: pèrdua de la bona imatge que teníem fa tres anys, la bona clientela i la batalla per a la desestacionalització». També denuncià el la minva de capacitat competitiva que ha situat al sector en una «delicada» situació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.