algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Suprem ordena a Cort que tanqui la ferrovelleria de Son Anglada

Els veïns mostren la seva satisfacció per la decisió dels jutges

El Tribunal Suprem no ha admès a tràmit el recurs de cassació de l'empresa Aldamo SA, i dóna per ferma la sentència del 16 de febrer de 2001 de la Sala dels Afers Contenciosos i Administratius del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en què es va ordenar a l'Ajuntament de Palma «el tancament de l'activitat il·legal d'Aldamo en el camí de Jesús nº114, per no tenir llicència de funcionament».

El cas havia arribat als tribunals després que l'associació de veïns de Ses Cases de Son Anglada interposàs diversos plets des del 1996 contra l'Ajuntament de Palma. Els veïns consideraven que Cort havia d'obligar al tancament de l'activitat clandestina d'Aldamo. Cort va desestimar aquesta petició per la via de silenci administratiu. Des de 1972 Aldamo és l'empresa propietària d'una ferrovelleria de Son Anglada instal·lada en la zona el 1972. Des de llavors ençà, es varen succeir repetides denúncies a la Policia Loal de veïns afectats per la instal·lació il·legal en sòl rústic, on no es permet l'activitat industrial.

El president de l'associació de veïns, de Son Anglada, Josep Oliver, va mostrar la seva satisfacció per la decisió judicial i assegurà que «aquesta sentència obliga l'Ajuntament de Palma a tancar immediatament l'activitat de la ferrovelleria que exerceix Aldamo de forma il·legal i clandestinament ja que no compta amb la llicència de funcionament per a realitzar activitat molesta, insalubre, nociva i perillosa en sòl rústic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.