algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

L'Ajuntament habilitarà un parc infantil de 4.000 metres quadrats a Can Picafort

E.B.Santa Margalida.
L'Ajuntament de Santa Margalida està construint una gran zona infantil als voltants del futur centre de dia de Can Picafort, al costat de la rotonda de Santa Eulàlia, i que obrirà les seves portes a principi d'any. Les obres d'habilitació del solar, de 4.000 metres quadrats, ja han començat. En aquests moments s'estan instal·lant unes grans passarel·les de fusta que recorreran el recinte i, a més, ja ha acabat la preinstal·lació dels fanals.

El delegat municipal de Can Picafort, Fèlix Estelrich, informà ahir que les obres finalitzaran aviat. «Aquest parc infantil serà un complement ideal del futur centre de dia i, fins i tot, podrà servir de lloc de berenar per la seva proximitat amb la platja», digué. La construcció del parc infantil completarà l'oferta d'oci per als més petits de Can Picafort, un nucli que fins ara tan sols disposava del parc públic de Son Bauló.

La nova zona enjardinada costarà 150 mil euros (devers 25 milions de pessetes) i se'n finançaran les obres amb fons del pla Mirall. El solar, de 4.000 metres quadrats, és un gran pinar. A l'ombra natural dels arbres s'afegirà la que produirà una gran pèrgola que s'està aixecant actualment. Encara que en el pressupost de les obres no s'inclou el tancament del parc infantil, l'Ajuntament de Santa Margalida té la intenció de procedir-hi més endavant per incrementar la seguretat dels infants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.