cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

L'autòpsia revela que Sebastià Monserrat va rebre més d'una punyalada mortal

El jubilat tenia ferides fondes d'arma blanca al tòrax, cap, cames i els dos genolls

J.J./P.M. Palma.
L'autòpsia practicada ahir a les restes mortals de Sebastià Monserrat, el veí de Palma assassinat al seu pis del carrer Pere Llobera, ha revelat que el jubilat, de 76 anys, va rebre més d'una punyalada mortal.

Els metges forenses que examinaren el cos de l'ancià observaren ganivetades al tòrax, al cap, a les cames i als genolls, la qual cosa va provocar que perdés una gran quantitat de sang. Així mateix, l'autòpsia ha revelat que la víctima no es va defensar o bé no en va tenir ocasió, ja que no presentava les típiques marques produïdes per resistència contra una agressió.

De les cinc punyalades comptades, algunes li afectaren zones vitals i li provocaren la mort, i també s'ha pogut concloure que l'arma homicida era d'una mida considerable i que l'assassí la va brandar amb força, ja que eren ganivetades profundes.

El Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia continuava ahir les gestions frenètiques per localitzar el criminal, de qui se sospita que és una amistat masculina de Sebastià Monserrat. Els agents han escorcollat la casa del carrer Sant Joan número 12 de Llucmajor, on el jubilat va viure amb la seva mare fins a la mort d'aquesta, el 1989, i que encara era de la seva propietat.

Abans de ser assassinat, fa devers quinze dies, els veïns varen veure Sebastià en aquell domicili acompanyat per dos homes, i per això els investigadors n'han inspeccionat les habitacions a la recerca d'alguna prova. El mort, que no tenia família directa, només cosins i nebots, gaudia d'una bona posició econòmica i, a més del seu pis de Palma i l'immoble de Llucmajor, tenia almenys dues cases més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.