algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

«No són positives les experiències de governs amb partits minoritaris»

Antoni Pastor, candidat a la batlia de Manacor pel Partit Popular

Aquesta setmana Antoni Pastor ha estat presentat com a candidat del PP a la batlia de Manacor per les eleccions de 2003. Pastor parlà dels seus projectes en la tornada a la vida política de la seva ciutat després de quatre anys al Parlament.

-La seva elecció ha estat de partit o una decisió personal?

-Ha estat de tots; del comitè executiu i una decisió personal. Tots trobarem que era el millor per a Manacor, per contribuir a allò que el partit pensi que és millor per a tots. A qualsevol polític l'hi fa ganes fer feina pel seu poble. És la candidatura d'un partit que té moltes possibilitats de guanyar i l'experiència al Parlament serà positiva per a Manacor.

-Aquesta setmana a més ha coincidit la presentació de la seva candidatura amb la reobertura del cas Formentera?

-No ha tingut res a veure una cosa amb l'altra però sí que demostra la tranquil·litat que tenim i la confiança que al final quedarà clar i es demostrarà que tots els càrrecs polítics no feren res mal fet i poden anar amb la cara ben alta. Si jo tingués la més mínima sospita que això no sortirà bé no m'hagués posat al capdavant del projecte de la batlia de Manacor.

-Com valora tot el que ha passat aquesta legislatura a Manacor, en què el seu partit entrà al govern els darrers nou mesos?

-Ha quedat demostrat que el govern natural sempre ha estat de centre-dreta i l'experiència d'aquests nou mesos ha demostrat que el pacte d'esquerres fou un error. L'experiència ha estat molt positiva perquè ha donat estabilitat a Manacor. Va ser un moment difícil per al partit perquè no tothom pensava que la millor cosa fos pactar però primaren els interessos de Manacor, prenguérem la decisió millor per a Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.