algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.55°

Les obres d'enderroc de l'Hotel Isla Azul començaran el proper mes de gener a Can Pastilla

La unitat bàsica de salut també funcionarà el 2003


Les obres de demolició de l'Hotel Isla Azul començaran el mes de gener. Així ho explicaren ahir el batle de Palma, Joan Fageda, i el tinent de batle d'Infraestructures de Cort, José Manuel Sierra, que visitaren l'immoble de propietat municipal i que asseguraren que «ja no hi ha cap mena d'impediment per procedir a la contractació de les obres de demolició», a la vegada que auguraren que «l'any 2004 es podrà inaugurar sense cap mena de problemes el nou centre de salut de la Platja de Palma i les dependències municipals que es faran en aquest immoble».

Fageda i Rodríguez es varen mostrar també molt satisfets perquè el Consistori ha guanyat el plet sobre una particular que argumentava l'existència de drets de propietat sobre part de l'antic hotel, especialment a la banda que dóna al carrer principal de Can Pastilla. «Els jutjats han aclarit aquest conflicte de forma satisfactòria per al Consistori palmesà i ja no tenim cap mena de problema per treballar i rehabilitar l'Isla Azul, la propietat és municipal».

A la banda que s'enderrocarà, l'Ib-salut hi construirà un gran centre de salut que donarà servei a tota la Platja de Palma. Mentre aquest centre s'obri, els veïns de Can Pastilla seran atesos en una unitat bàsica de salut provisional situada en el carrer Sant Antoni de la Platja, que ahir també va ser visitada pel batle i per Rodríguez, i pels veïns de la zona, que es mostraren encantats amb el centre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.