algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
23°

El Casal de Cultura acollirà l'escola de música municipal

LL. P.Inca.
L'àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Inca pretén traslladar l'activitat de l'escola de música municipal Antoni Torrandell a les instal·lacions del Casal de Cultura una vegada s'hi haurà duit a terme un projecte de reforma.

Segons informa la regidora de Cultura, Joana Rosselló, l'Ajuntament té una partida de 48.000 euros per fer unes obres d'adequació a la primera planta del Casal de Cultura a fi de poder-hi ubicar després l'Escola de Música. Tot i disposar ja d'un avanç del projecte, es preveu que el definitiu quedi enllestit el mes de gener. Durant els dos darrers cursos, els alumnes de l'escola de música municipal han fet les seves classes a l'institut Berenguer d'Anoia.

El problema principal per dur aviat l'escola Antoni Torrandell al centre cultural és que a la primera planta hi ha la biblioteca, «i fins que no inaugurem la que hi haurà al claustre de Sant Domingo no la podrem traslladar ni ocupar la del Casal de Cultural», afirma la regidora de Cultura.

El projecta de reforma del Casal de Cultura anirà més enllà i, amb els doblers provinents d'un romanent pressupostari de devers 60.000 euros, també es durà a terme una reforma de la sala d'actes, que quedarà climatitzada, i es canviarà tota la teulada de l'edifici.

La intenció dels responsables municipals és que «la sala d'actes es mantengui per a ús de totes les associacions de la ciutat, però que ofereixi unes característiques més polivalents a fi de poder-hi desenvolupar qualsevol tipus d'activitat», explica Joana Rosselló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.