algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

Cort embarga un habitatge familiar per l'impagament de multes de tràfic

Si la dona afectada no paga 1.723 euros, el seu domicili es podria vendre en subhasta

75402
L'impagament de les multes de tràfic pot sortir excessivament car a l'afectada.


L'habitatge familiar que ocupa una dona i el seu pare ha estat embargat per Cort. La dona deu 1.723 euros per l'impagament de multes de tràfic i el precintament de l'immoble és infinitament superior, però en el cas de no pagar finalment les multes, la casa es podria subhastar.

El departament de Recaptació Executiva de l'Ajuntament de Palma ha decretat aquest embargament perquè la propietària de l'immoble té un deute total de 1.723 euros per multes de tràfic. L'embargament es va fer efectiu el 24 d'octubre pasast i es notificà de manera oficial a la interesada el 27 de novembre.

L'advocat de la dona, Agustín Hayles, ha presentat un escrit d'ajornament per al pagament del deute. La diligència d'embargament du la firma de Miquel Rotger, recaptador executiu de l'Ajuntament. L'import de les multes és de 1.292 euros, als quals s'afegeixen 258 euros per recàrrecs, 140 per interessos de demora i 30 més pels costs del procediment.

L'habitatge que ha quedat embargat és la residència de la dona i del seu pare i el seu valor supera de llarg l'import de les multes. Abans que la dona fos localitzada, des del departament de Recaptació es va fer una recerca de comptes corrents, o d'altres béns, però com que no se'n va trobar cap que igualàs o superàs el total del deute, es procedí a l'embargament del seu immoble.

En lliurar l'escrit d'ajornament, la propietària sol·licità la suspensió del procés d'embargament fins al 20 de gener, data en la qual preveu que podrà fer efectiu el pagament, petició sobre la qual manifesta que li contestaren que havia de presentar un aval del 100% de la quantitat que deu. Aquesta exigènia és il·legal segons una ordre del Ministeri d'Economia i Hisenda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.