nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El tercer polígon preveu una gran zona lúdica vora el Constància

L'avanç del pla parcial de la zona industrial es presenta als propietaris

L'avanç del pla parcial del futur tercer polígon preveu crear una gran zona lúdica, esportiva i comercial junt als camps del Sallista i Constància. El document va ser presentat ahir als representants de la quarantena de propietaris de terrenys on es preveu crear la zona industrial. La superfície del nou polígon fregarà els 285.000 m2, dels quals aproximadament 99.000 seran d'ús públic i 186.000 d'ús industrial i serveis. Els representants dels propietaris es reuniren ahir amb el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí (PP), per conèixer de prop l'avanç del pla parcial, en el qual es detallen, a grans trets, les necessitats de l'àrea industrial.

El document limita la zona afectada pel polígon, que aniria des de les vies del tren fins el camí de Can Boqueta. A l'avanç, destaca també la previsió de crear una gran zona pública d'equipaments socials, esportius i comercials, a un racó del que serà el futur polígon ubicat al costat dels camps del Sallista i Constància.

A més, presenta una solució al difícil accés des de la carretera de Sencelles, que consisteix a crear una via que connectarà els terrenys del polígon de punta a punta, i que passarà per davall de la carretera quan es creï la circumval·lació sud. Seguí vol reunir-se en breu amb tots els propietaris per «conèixer les seves valoracions i entre tots decidir si l'avanç va bé o si s'ha de modificar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.