nubes dispersas
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

Fageda visita el nou pàrquing de Santa Pagesa i l'inaugurarà el març

Alguns veïns protestaren pels renous i molèsties causats per les obres

El batle de Palma, Joan Fageda, i el president de la societat municipal d'aparcaments, José María Rodríguez, visitaren ahir les obres del nou pàrquing que s'està construint a la plaça de Santa Pagesa, i que si tot funciona com està previst es podrà inaugurar el proper mes de març. Fageda va agrair l'esforç que estan realitzant tots els operaris que treballen en aquesta obra i la paciència que han tingut molts de veïns de la zona amb aquestes obres. Mentre explicava aquest fet es va produir un petit incident, ja que el batle va negar la paraula a Claudio Rodríguez de la plataforma cívica Bons Aires. Aquest acusà Fageda d'antidemòcrata per no haver-lo deixat parlar i en un tres i no res l'acte es va convertir en un dur enfrontament.

José María Rodríguez va acusar el dirigent de la plataforma cívica de ser membre de la formació política Esquerra Unida. Claudio Rodríguez li va exigir que retiràs aquesta acusació «o si no li posaré una querella criminal». El tinent de batle no va rectificar. El veí no qüestionava la necessitat de l'aparcament «perquè n'estam convençuts, que és necessari, el que no ens pareix bé és el ritme de construcció. Som els veïns els que vàrem aconseguir que s'aturassin les obres que es feien durant tota la nit i creim que ara s'haurien d'aturar a les vuit de la nit. La salut dels veïns de la barriada ha empitjorat de forma notable per mor d'aquestes obres i les seves molèsties». El veí també acusà Fageda de fer un acte «purament electoralista, sense explicar cap projecte».

Aquest fet també va ser denunciat per altres comerciants i residents a la zona abans de la visita consistorial. «És una vergonya que vénguin aquí a fer discursos de com quedarà la zona sense que hagin acabat les obres», asseguraren. Sigui com sigui, el que l'Ajuntament pretén és recuperar un espai públic de 3.621 metres quadrats en el carrer Blanquerna i en la zona de la plaça Santa Pagesa, «una de les més poblades de Palma, segons José María Rodríguez. «També podrem alleujar un dels principals problemes a la zona, que és el de l'aparcament, amb 520 places per als residents i 180 de rotació que suposaran un rellançament evident de l'àrea comercial de les botigues que hi ha en aquest barri».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.