muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
11°

Grosske comença l'assalt a la batlia de Palma amb «ambició»

El líder d'EU assegura que és un dels més valorats en el 2002

L'ambició d'Eberhard Grosske i d'Esquerra Unida envers la ciutat de Palma no té límits. Així ho assegurà ahir el nou candidat del partit a la batlia de Palma, que també es mostrà convençut d'assolir «un bon resultat a les properes eleccions municipals». Malgrat l'optimisme de la formació, el candidat no va voler concretar quines són les seves expectatives.

Amb aquesta energia i amb els resultats d'una enquesta (veure gràfic adjunt) elaborada per EU sobre el sondeig del Govern del passat mes de juny, el candidat a Palma inicià la promoció de la seva precampanya electoral. Segons Grosseke, les dades de valoració de líders recollida a l'enquesta, mostra que és el candidat millor valorat pels qui el 1999 votaren a Palma els partits del Pacte de Progrés.

Pel que fa al nivell de coneixement, s'ha de destacar que és un dels polítics més coneguts a les Illes Balears, per damunt de tots els líders de l'oposició, però notablement per davall de l'actual batle Fageda, encara que aquest factor no és clau perquè el batle no es presentarà als propers comicis.

Grosske està convençut que l'enquesta «confirma les expectatives dipositades a la seva candidatura» i demostra que la seva elecció com a dandidat serà positiva per a la carrera del seu partit per aconseguir «el canvi polític a Palma». Pel que fa a la precampanya, el líder d'EU a Palma explicà que «la principal actuació en aquests moments és escoltar la gent». Per això mateix, es concertaran reunions amb distints col·lectius de tot tipus per a la selecció dels quals aplicarà criteris sectorials i territorials. El candidat va assegurar que «no ens limitarem a un contacte amb entitats, intentarem promoure contactes directes amb la gent. El que passa és que no farem publicitat d'aquestes reunions, perquè no es tracta de fer-se fotos amb comitès d'empresa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.