algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Una gernació col·lapsà la vila per gaudir de la fira des Pebre Bord

Hi havia una àmplia oferta, exhibició d'animals, cotxes i maquinària

Travessar Felanitx ahir al matí era una autèntica odissea. Milenars de persones col·lapsaren els carrers del poble, des de la plaça d'Espanya fins al parc municipal, per gaudir de l'àmplia oferta de la fira des Pebre Bord. El nom té el seu origen en que en aquestes dades es preparaven les matances. Però si bé abans hi havia tota classe d'espècies i utensilis propis d'aquesta època, avui s'hi pot trobar absolutament de tot, i poc pebre bord.

A la fira hi havia centenars d'expositors amb gran oferta des d'objectes d'artesania, gastronomia, bijuteria i roba fins a exposició de cotxes, maquinària agrícola i animals. De les quatre fires que té Felanitx (la de maig, Sant Agustí i Sant Miquel) aquesta és la més visitada. Any rere any, l'Ajuntament prepara un ampli ventall d'activitats per potenciar la fira, que varen començar el passat dijous. Ahir també hi hagué actuacions musicals a càrrec de Jazz'tà Big Band i combat de glosat a l'auditori, l'horabaixa.

Gent vinguda des de tots els punts de l'illa va voler conèixer la fira des Pebre Bord. Els més petits varen gaudir de valent amb l'exhibició d'animals de la Fundació Natura que es va ubicar en el passeig Joan Estelrich. El que cridà més l'atenció foren lesllames i els estruços però també els ocells i les tortugues.

Al parc municipal hi havia una àmplia exposició de maquinària agrícola així com també de cotxes. També s'hi podia veure, aprofitant el dia de les verges, bunyoleres o jovenets que intentaven vendre una rosa als enamorats. On hi havia també molta de gent era al mercat municipal que cridà l'atenció sobretot dels turistes, que no podien arribar a creure que hi hagués tanta de gent que passejàs per Felanitx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.