algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La primera fira enceta el compte enrere per al Dijous Bo d'enguany

Les flors i plantes i les noves tecnologies foren protagonistes

T. GARCIES. Inca.
L'ambient del Dijous Bo ja es comença a respirar a Inca malgrat que encara falta més d'un mes per arribar a tan emblemàtica festa. El compte enrere es va encetar de forma oficial ahir amb la celebració de la primera de les fires, ben revitalitzades i consolidades els darrers anys, gràcies a l'impuls de l'associació de comerciants i de l'Ajuntament. Les flors i plantes tornaren ser l'eix central sobre el qual es va desenvolupar tota l'activitat. Les parades vegetals es varen distribuir per la zona peatonitzada generant una autèntica estora verda i de colors i provocant més d'un problema de trànsit per als visitants que havien de passar, ben estrets, per les voreres.

I és que una autèntica gentada va sortir a passejar per Inca malgrat la coincidència amb altres fires de Mallorca. El bon temps registrat tot el dia va afavorir l'afluència de públic. Malgrat aquesta quantitat de gent no es varen registrar problemes de trànsit destacables si bé per aparcar aprop del centre va resultar més dificil que en un diumenge qualsevol. De la gentada que desfilà pels carrers del centre se n'aprofitaren lògicament molts dels comerciants que decidiren obrir les portes de les botigues tot el dia com ja ve essent habitual durant les fires d'Inca.

El mercat cobert tornà a ser un dels principals punts de referència també enguany. Al seu interior es va muntar la segona mostra de noves tecnologies on els ordinadors, internet i les consoles de videojocs varen tenir un paper central. La mostra va tenir una gran acceptació sobretot per part del públic més jove. Vora el mercat es muntà un envelat que acollí una selecció de productes balears, principalment agroalimentari, així com una mostra de vins de qualitat de la terra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.