algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

«Tot i l'atemptat, tornaríem a Bali, és ideal per passar-hi les vacacions»

Arriben els primers mallorquins que eren a l'illa

95918
Els mallorquins tornen de Bali. | J.M.

Després de 25 hores d'aeroport en aeroport des de la seva sortida de Bali, els primers mallorquins de vacacions a Bali arribaven ahir a Son Sant Joan, on els esperaven uns familiars feliços.

Els primers que atengueren els mitjans foren Joan Obrador i Carme Sastre, de Sant Joan: «Hem arribat tranquils i la veritat és que amb una mica de sort, perquè el dia que hi hagué l'atemptat a Kuta teníem previst anar-hi, però com que arribàrem tard d'una excursió decidírem deixar-ho per a un altre dia... i després va passar el que va passar. La veritat és que es podia anar a peu des de l'hotel a Kuta, però no ens passà res, ni tan sols ens en temérem. A l'hotel rebérem un tracte exquisit i en tot moment ens informaren del que es podia i no es podia fer», assenyalaven ambdós un poc emocionats. Afegiren que uns dies després continuaren amb la seva activitat normal.

L'altre matrimoni que arribava amb ells, Salvador Rius i Isabel Ballester, s'incorporen a la conversa després de presentar la reclamació per la pèrdua de dues maletes: «Amb el pas dels dies hem pogut comprovar l'efecte de l'atemptat i tot el que ha representat. Si no ho vius en directe no te'n fas una idea clara», comenta Rius.

En demanar-li si tornarien a Bali, tots quatre a l'unison contesten: «Per suposat, allò és fabulós perquè és com Mallorca fa 40 anys. La gent és encantadora i recomanam a la gent que a pesar del que ha passat hi vagin, perquè és un lloc ideal per passar les vacacions». Tots reconeixen que hi ha certa inquietud a Bali per una previsible davallada de turistes: «Certament, no entenem que es recomani no anar a Bali, perquè és una destinació més que tranquil·la». Amb sorna, Joan i Salvador reconeixen que trobaran a faltar els massatges balinesos a la platja.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.