algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

PSM i PSOE dubten que Matas faci el passeig marítim a Portocolom

El ministre de Medi Ambient es va comprometre a executar l'obra

El ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, va rebre despús-ahir a Madrid una comitiva integrada per l'associació hotelera i l'associació de veïns de Portocolom i la portaveu del PP, Catalina Soler, i es va comprometre a construir un passeig per a vianants a la primera línia de Portocolom i netejar el torrent de Cala Marçal.

El tinent de batle del PSOE, Miquel Riera, i el regidor del PSM, Pere Vicens, s'han mostrat escèptics davant aquestes promeses perquè «Matas ja va dir que compraria s'Algar i després no ha fet res. Si això del passeig va de veres és magnífic, explicà Riera. En referència al torrent, el socialista afegí que a l'anterior legislatura, «ja fa anys que en projectàrem la millora i ho han estat remenant i no han fet res», digué Riera.

Per la seva banda, Pere Vicens titllà Matas de «demagog» perquè «és curiós que a set mesos de les eleccions prometi el passeig. Vicens considera que «si realment Matas volia fer el passeig primer s'hauria d'haver posat en contacte amb l'Ajuntament». «No té gaire vergonya fer una política més que de fets, de rumors consumats».

El nacionalista considera que el «passeig no és una realitat, ves a saber si el podrà dur a terme, no perquè no sigui necessari, sinó perquè abans s'han de fer uns estudis, hi ha d'haver contactes amb la Conselleria de Medi Ambient. Aquest diari va intentar parlar amb el batle, Miquel Julià, però ahir va ser impossible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.