algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 7.61°
15°

La Guàrdia Civil denuncia al fiscal un abocador il·legal a S'Atalaia

L'Ajuntament no hi ha actuat i deixa el cas en mans de la Justícia

La Guàrdia Civil, a través del Seprona (Servei de Protecció de la Natura) ha denunciat davant del fiscal de Medi Ambient un gran abocador il·legal ubicat a la possessió de S'Atalaia de Son Coll. Aquesta finca és una de les grans possessions que encara queden al terme i és molt a prop de la carretera de Sineu.

La descoberta de l'abocador la realitzaren uns agents de la Benemèrita, que n'informaren la Conselleria de Medi Ambient. Els guardes forestals del Govern hi realitzaren una inspecció el mes de març passat i redactaren un informe que després es va passar a l'Ajuntament. En el document es posa de manifest l'existència d'un abocador de 1.500 metres quadrats i on les deixalles acumulades arriben fins a 5 metres d'altura.

L'informe assenyala que a l'abocador es poden trobar acaramullats plàstics, fustes, restes de poda, electrodomèstics, nombrosos enderrocs d'obra i fins i tot sis vehicles vells. L'Ajuntament no ha realitzat, de moment, cap classe d'intervenció ni tampoc cap inspecció. El batle, Mateu Crespí (PSM), va reconèixer que la denúncia existeix i que si no s'ha actuat és perquè «havia passat totalment desapercebuda, ja que no havíem rebut cap altre avís; ara deixam el cas en mans de la Justícia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.