cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Vi i raïm protagonitzen la gran desfilada de carrosses del Vermar

Un total de 52 comparses participaren en el tradicional concurs

La festa del Vermar va pujar ahir damunt rodes. 52 carrosses i centenars de persones desfilaren pels principals carrers de Binissalem escenificant diverses maneres de veure i viure una festa, en la qual el raïm i el bon vi són sempre els protagonistes. La desfilada, que se celebra l'horabaixa abans del dia del Vermar, es va iniciar a primera hora del capvespre, enmig d'un ambient molt festiu.

Centenars de vermadors de totes les edats i vestits amb la tradicional roba de pagès es reuniren en grups formant comparses o acompanyant vistoses carrosses, damunt les quals es veié representat des d'un sopar a la fresca, a un grup de cosidores, al·lotes brodant, molins traient vi, cotxes antics carregats de vermadors, escenaris de ball ambulants i fins i tot una plaça de toros.

Imaginació, ironia i molt d'humor, acompanyat de música, rialles i glops de vi, no faltaren en el recorregut de la popular desfilada, que s'ha convertit en una de les festes més esperades pel jovent del poble. Enguany per primera vegada s'han distingit tres categories de premis. La carrossa «Ses cosidores» va guanyar el primer premi de la categoria juvenil, dotat amb 300 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.