muy nuboso
  • Màx: 11.14°
  • Mín: 7.77°
11°

Sampol demana als empresaris que preservin «uns recursos limitats»

Gran participació en el sopar de lliurament de premis de la Cambra

El vicepresident del Govern, Pere Sampol, pronuncià ahir un discurs en el sopar de lliurament de premis de la Cambra de Comerç, demanant als empresaris que «en el futur ha de caber-hi la capacitat emprenedora de les Balears i la necessària preservació d'uns recursos i d'un entorn natural limitats».

Davant de centenars de persones congregades al Poble Espanyol, Sampol es demanà «com ha d'evolucionar el nostre model econòmic per poder mantenir un creixement constant, durador i sostenible». En aquest sentit, també es preguntà «com és possible mantenir les taxes de creixement dels darrers 5 anys fora hipotecar el nostre futur». Així, explicà «les opinions dels qui apostam per un creixement més moderat, que en cap cas no significa propugnar el tancament de cap empresa, sinó un creixement més lent». Sampol afegí que «també demanam respecte als qui pensen que les institucions no han d'intervenir en el mercat».

Sampol acabà el seu discurs exigint més sensibilitat per part de l'administració central i demanà «la imperiosa necessitat de decidir el futur energètic de les Balears i emprendre ràpidament les inversions necessàries per posar-la en pràctica».

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç, Miquel Lladó, féu «una crida a la serenitat» davant «una situació temporal d'inestabilitat internacional» i destacà que «la situació de les Balears és prou sòlida per afrontar aquests moments d'intranquil·litat».

Lladó acabà destacant «el compromís de la Cambra de Comerç per tal de millorar, de manera conjunta amb els nostres empresaris, el procés vigorós de la internacionalització i de la competitivitat. Mitjançant aquests dos factors assolirem el que ha estat l'objectiu principal de la nostra corporació: el creixement sostenible per a la nostra economia i un futur econòmic pròsper i fructuós».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.