nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Palma obre el programa ciutat educativa als centres de Mallorca

Enguany s'ofereixen 21 activitats noves i la inscripció «on line»

Les inscripcions per internet són una de les principals novetats que incorpora enguany la regidoria d'Educació en la seva oferta «Palma ciutat educativa», que ahir va ser presentada pel regidor Jordi Llabrés i que incorpora 21 noves activitats per enguany.

En total es tracta de 110 propostes pedagògiques en què les novetats són la descoberta dels fills i filles il·lustres de Palma; la possibilitat de visitar el centre de recuperació de fauna salvatge de Natura Parc; activitats relacionades amb el camp que es desenvoluparan a la Granja-escola Es Burotell; passeigs per la Gerreria, l'Escola d'Oficis Artesans i el passeig per l'Artesania; com parlam de les persones prostituïdes; activitats relacionades amb la festa del Llibre, que inclouen un certamen literari; o descobertes marítimes, entre d'altres.

Les activitats educatives són obertes a les escoles de tot Mallorca i tenen un pressupost de 378.000 euros. Els centres escolars poden reservar les visites a través de la web a-palma.es/educació. Aquesta possibilitat serà gràcies a la signatura d'un conveni amb Sa Nostra. L'opció de la reserva on line permetrà als mestres reservar directament des del centre educatiu. Als mestres, que hi accedeixen mitjançant una clau, se'ls informa detalladament del contingut de cada proposta, i de les places vacants. El director de l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra, Andreu Ramis, present a la roda de premsa, recalcà que la col·laboració de l'entitat s'emmarca en els ajuts a l'oferta educativa no reglada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.