algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

Sant Mateu acaba amb l'homenatge tradicional a les persones grans

Els més grans anaren a l'església en espectaculars cotxes d'època

Bunyola va retre ahir homenatge als seus grans. Com cada any, durant les festes de Sant Mateu, l'Ajuntament organitzà el tradicional acte en què la gent gran és la protagonista. En aquesta ocasió, es va complir la XXXIV edició de l'Homenatge a la Vellesa. L'acte va ser multitudinari i, entre les autoritats autonòmiques, varen assistir el president del Govern, Francesc Antich, com també els consellers del Consell de Mallorca Josep Gomila i Dolça Mulet.

El president va ser rebut per la batlessa Maria Cabot i després varen anar a cercar els padrins i el matrimoni major del municipi de l'Associació de la Gent Gran, que varen assistir a l'església a bord de cotxes d'època acompanyats per una colla de xeremiers. El recorregut dels espectaculars cotxes va ser seguit per nombrosos veïns de Bunyola, que també es varen dirigir a l'església per participar en la missa solemne.

El president de l'associació, Cristòfol Dolç, va obrir l'acte d'homenatge per a posteriorment celebrar-se una missa. L'eucaristia va comptar amb l'actuació de la Coral Polifònica de Bunyola. A més, Andreu Cabot va oferir una glosa. L'homenatge a la vellesa de Bunyola va concloure amb el lliurament de plaques commemoratives als ciutadans més ancians i als matrimonis majors de la localitat. Durant l'acte, varen intervenir el delegat de La Caixa de Bunyola i membre del Patronat Local de la Vellesa, Joan Solano; la batlessa Maria Cabot i un representant de Consell de Mallorca. En el transcurs de l'acte, també varen actuar l'Escola de Ball i la Coral de Bunyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.