algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

Investiguen la col·lisió de dues llanxes en el Port d'Andratx

Els patrons discutiren i es donaren la culpa l'un a l'altre de l'accident

Una col·lisió entre dues llanxes a l'entrada del club de vela del Port d'Andratx va provocar una acalorada discussió entre els patrons de les dues embarcacions, en no posar-se d'acord sobre qui tenia la culpa de l'accident. Poc després del sinistre, els dos propietaris de les llanxes van haver de comparèixer en les dependències del grup de Ports i Costes de la Guàrdia Civil, per declarar sobre el fet esdevingut. La Benemèrita ha obert una investigació per aclarir les circunstàncies dels fets, que succeiren sobre les 9.30 hores del passat dissabte.

Testimonis del sinistre van indicar que la llanxa «Veronique» d'uns deu metres d'eslora sortia del port d'Andratx, mentre que l'altra embarcació, una llanxa semirígida de menor mida, auxiliar del vaixell «Atlantis», es disposava a entrar. Aquests testimonis van indicar que la llanxa «Veronique», de bandera holandesa i en la qual anava un matrimoni de nacionalitat holandesa va ser la que va col·lisionar contra l'embarcació de menor mida, en la qual anava una sola persona.

Les dues llanxes van sofrir danys a la proa i van ser portades fins al club de vela del port d'Andratx. En no posar-se d'acord els patrons de les dues barques implicades sobre el que havia succeït, es va donar avís a la Guàrdia Civil d'Andratx.

Una patrulla es va desplaçar al lloc i va citar els dos homes en les dependències del cos perquè aportassin la documentació i així poder aclarir el que havia succeït.

De l'únic que estaven d'acord els implicats a la col·lisió era que «per fortuna no s'havia hagut de lamentar cap ferit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.