algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Matas responsabilitza Munar de totes les actuacions del Pacte de Progrés

El ministre assegura que el PSM «té por» de la radicalitat de les bases i simpatitzants

El president del Partit Popular, Jaume Matas, responsabilitzà ahir Unió Mallorquina de totes les actuacions i contradiccions del Pacte de Progrés. En to irònic, Matas, que s'adreçava als militants congregats en un sopar de la seva organització, digué que «està molt bé que ara Unió Mallorquina lamenti allò que ha fet el Pacte de Progrés», però ella n'«és la responsable».

Acte seguit embestí contra el PSM, «un partit que té por» a la radicalitat de les seves bases i que actua d'una determinada manera, perquè els seus dirigents no volen perdre les «prebendes» del poder.

El sopar, que congregà uns 300 convidats a un hotel de Palma, serví per acomiadar l'Executiva que serà renovada en el congrés del mes que ve. Jaume Matas en féu un balanç molt satisfactori, perquè en les eleccions generals de 2001, les úniques celebrades sota el seu mandat, el Partit Popular obtingué «els millors resultats de la seva història». Recordà que la seva arribada a la presidència del PP-Balears es produí en «uns moments difícils», quan els «enemics» de l'organització esperaven la seva «desaparició». No obstant això, segons Matas, «el partit s'ha mantingut unit.

A continuació, el ministre de Medi Ambient passà a referir-se als eixos que constituiran l'oferta política que el PP elaborarà en el pròxim congrés. Jaume Matas digué que el PP es presentaria a les eleccions de 2003 «amb un programa que no va contra ningú», a diferència del Pacte de Progrés, que, en obrar així, «ha provocat fractura social».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.