nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Un detingut sostreu el mòbil a un forense de Palma i se l'amaga a l'anus

El metge l'examinava quan trobà a faltar l'aparell

Un delinqüent habitual que fa alguns dies estava sent examinat per un forense als jutjats de Palma, va robar el telèfon mòbil al metge i se'l va introduir a l'anus, per ocultar-lo. Mario R.C., de 37 anys i amb nombrosos antecedents, va ser detingut per efectius del MIP-D del Cos Nacional de Policia acusat de quinze «estirades» a senyores d'edat avançada.

Les dones assaltades passejaven pels carrers Joan Maragall, Manuel Azaña, Reis Catòlics, Manacor i Aragó, i algunes d'elles, d'edats compreses entre els 60 i 80 anys, varen patir lesions de gravetat després de ser llançades contra el terra. La investigació per localitzar el principal sospitós va ser complexa i finalment, quan va ser capturat, una dotació el va traslladar a les dependències forenses del jutjat.

Després de la revisió habitual, Mario R. sospità que el jutge de guàrdia el deixaria en llibertat, així que va aprofitar una distracció del forense que l'examinava per arrabassar-li el mòbil, força petit, i introduir-se'l per complet dins l'anus. El metge, en detectar que s'havia produït el furt, va fer acudir els policies a la sala. Aquests varen despullar el principal sospitós del robatori i no varen trobar ni rastre del mòbil. Tanmateix, una inspecció més minuciosa el va delatar: l'antena de l'aparell robat sobresortia visiblement pel seu forat anal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.