algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Veïns del carrer Mirador diuen que el batle no respecta les normes

Autoritza que els camions passin per on hi ha una senyal de prohibició

Un grup de veïns del carrer Mirador de Sant Joan han mostrat la seva indignació davant una autorització que ha donat el batle, Gabriel Mora (PP), perquè uns camions de gran tonatge puguin passar amb mitja càrrega per aquest carrer tot i que hi ha una senyal de prohibició. Els veïns consideren que no s'estan respectant les normes i que a més hi ha perillositat, ja que aquests vehicles de gran tonatge distorsionen el nivell de la carretera i remouen el subsòl.

Davant aquesta preocupació s'ha iniciat una recollida de firmes demanant a l'Ajuntament que es retiri l'autorització. En aquest carrer s'estan fent uns adossats i per realitzar aquestes obres passen camions transportant tot el material. «És un carrer molt delicat. Ja s'ha esboldregat una vegada i temem que amb el pes pugui caure, ocasionant algun tipus de desastre. Per això volem que el batle retiri l'autorització, a més s'està en contradicció amb una senyal de circulació existent en aquest carrer», explicaren Antònia Matas i Maria Ferriol, dues veïnes afectades.

Per la seva banda, el batle va comentar que «sí que és ver que hem donat una autorització per passar, però només a mitja càrrega. Aquesta obra fa molta d'estona que està en marxa i s'ha d'acabar. Els veïns han de ser conscients i han de tenir una mica de paciència, perquè ells també han fet obra. A més també s'indignen perquè l'obra la fan alemanys». Mora també va voler deixar clar que tot estava subjecte a legalitat. «Aquest projecte és per a tres altures i és el que les normes urbanístiques d'aquí permeten».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.