algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Diverses empreses funcionen sense permís al polígon industrial

Queixes veïnals perquè la zona encara no està dotada de serveis

Diverses empreses funcionen en el futur polígon de Lloseta, malgrat que les obres de dotació de serveis de la futura zona industrial encara no estan acabades. Aquest grup d'indústries opera de manera il·legal, ja que l'Ajuntament no pot falicitar-los la llicència necessària fins que les obres de construcció del polígon no estiguin totalment acabades. L'activitat d'aquest grup d'indústries ha provocat queixes de diversos usuaris de la carretera d'accés a Lloseta, devora la qual s'ubica el polígon.

Els vials de la futura zona industrial encara no han estat asfaltats i aquest fet provoca que amb l'entrada i sortida de camions s'aixequi molta pols i, si plou, les rodes dels vehicles traslladin grans quantitats de fang damunt de l'asfalt de la carretera. «Circular per la carretera és horrorós, quan no hi ha niguls de pols, l'asfalt està ple de fang amb la perillositat que ambdues coses suposen», explica un veí de la zona. Aquestes queixes han estat confirmades pel batle de la localitat, Bernat Coll (PSOE), que s'ha posat en contacte amb els responsables d'aquestes indústries i els promotors del polígon per comunicar-los que han d'asfaltar els vials amb urgència.

«Fins que no asfaltin i s'acabi amb la dotació de serveis del polígon, l'Ajuntament no els donarà permís», va dir Coll. Situat a 2'5 quilòmetres de Lloseta, aquest polígon té un ús industrial i no de serveis. En principi, era previst que el polígon entràs en funcionament cap a finals d'any. No obstant això, sembla ser que l'advertència del batle als promotors podria avançar una mica la posada en marxa d'aquesta zona industrial. Principalment, es preveu que el polígon albergui majoritàriament empreses de construcció de la localitat i de fora de Lloseta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.