nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Antich destaca les inversions al nou PAC i a l'església parroquial

El president demana al ministre Matas que «es deixi de polèmiques»

El president del Govern, Francesc Antich, realitzà ahir al matí un visita al poble de Sineu en la qual destacà l'esforç en inversions del seu gabinet en les obres de construcció del nou centre de salut, i en la rehabilitació i la reforma de l'església parroquial. El president anava acompanyat en aquesta visita pels caps de les conselleries de Salut, i Obres Públiques, Habitatge i Transports, Aina Salom i Francesc Quetglas respectivament, que s'han encarregat de la gestió d'aquestes inversions.

«Aquestes inversions puntuals a Sineu són una evidència de l'impuls en matèria social i sanitària del Govern, que durant aquesta legislatura ha obert 26 nous centres de salut a les Balears, i de l'interès per la recuperació i la rehabilitació del patrimoni històric», digué Antich.

El centre sanitari, que s'obrirà el mes de febrer vinent, té un pressupost de 910.920'25 euros (més de 151 milions de pessetes), serà el de referència per als municipis de Maria de la Salut, Llubí, Costitx i Lloret de Vistalegre i assistirà 8.478 persones de la zona. L'església parroquial de Nostra Senyora dels Àngels s'obrirà de nou al culte el pròxim 28 de setembre després de set anys d'important rehabilitació.

El pressupost inicial d'aquesta intervenció, que ha suposat recuperar parts del temple que fins ara estaven amagades, era de 645.719'12 euros (107.438.622 pessetes), amb una subvenció de la Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports de 352.910'17 euros (58.719.311) pessetes. D'altra banda, Antich demanà al Ministeri de Medi Ambient que «es deixi de polèmiques» i actuï immediatament al torrent de Manacor, «per a la qual cosa el Govern ja ha entregat els terrenys», en resposta a les crítiques de Matas pel fet de no tenir encara els terrenys que formen part de sa Costera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.