algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Antich vol parlar amb els hotelers de projectes finançats per l'ecotaxa

El president presentarà demà al rei Joan Carles les futures actuacions

El president del Govern, Francesc Antich, afirmà ahir, en relació a l'oposició dels hotelers envers l'ecotaxa, que «cadascú ha de defensar els seus interessos», a la vegada que els demanà que «s'acabin els conflictes i que parlem dels projectes que s'han de realitzar» amb la recaptació de l'impost. Antich, que es reincorporà ahir després d'unes curtes vacances estiuenques, digué que respecta la intenció dels hotelers de recórrer davant els tribunals la liquidació del tribut, però considerà que el tema a debatre són les actuacions que l'Executiu pretén posar en marxa enguany.

Amb l'objectiu d'impulsar un turisme de qualitat, Antich definí com «un repte importantíssim» del Govern l'execució de tots els projectes prevists amb l'ecoimpost. En relació al pronunciament de la Comissió Europea en el sentit que el tribut no implicava una doble imposició respecte de l'IVA, Antich digué que «no suposa cap sorpresa, perquè ja ho defensàvem des del començament, malgrat que la UE ha aclarit definitivament la situació: el Govern ha fet bé la seva feina».

Antich insistí que «l'ecotaxa és un projecte sòlid i bàsic per a qualsevol indústria turística que vulgui tenir futur i que pretengui una projecció sòlida». Precisament, els projectes de l'ecotaxa seran sens dubte un tema de conversa entre Francesc Antich i el rei Joan Carles, en l'audiència que es durà a terme demà en el palau de Marivent. Fonts consultades per Diari de Balears assenyalaren que el president del Govern durà a la residència estiuenca dels reis a Mallorca un ampli informe sobre totes les actuacions que es preveuen realitzar amb els doblers obtinguts amb el tribut autonòmic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.