algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Els passatgers d'un avió que feia la ruta Palma-València s'amotinen

Desmais, ambulàncies i la Guàrdia Civil, en cinc hores d'espera

El vol d'Iberia 8630, operat amb un turbohèlix de la seva filial Air Nostrum i amb sortida prevista de l'aeroport de Manises, València, diumenge passat a les set del capvespre, arribà a Son Sant Joan passada l'una de la matinada després de sofrir una successió de problemes, inclosos desmais, presència d'una ambulància a pista i la intervenció final de la Guàrdia Civil, segons informà un grup de passatgers. Els incidents crisparen el passatge fins al punt que alguns d'ells estudien reclamar danys a l'aerolínia.

Passada l'hora prevista de sortida del vol de València a Palma, es comunicà als passatgers que «l'arribada tardana del vol programat», retardaria la seva sortida i que se'ls proporcionaria més informació en els següents 55 minuts, avís que es repetí dues vegades més durant les dues hores posteriors. Mentre, el passatge veia que vols amb sortida prevista posterior a la seva, fins i tot una operació amb destinació a Palma, sortien abans que ells.

A continuació, el personal de terra de Manises va fer embarcar a les 10 de la nit els passatgers. Després d'esperar prop de 30 minuts, la tripulació instà al desallotjament de l'avió per un nou retard. Davant de les protestes dels passatgers i la seva negativa a baixar de l'avió, la tripulació apagà l'aire condicionat, fet que unit a la forta calor que feia a València, obligà els passatgers a baixar a la pista, on una dona s'acubà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.