nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

L'Audiència resol que el regidor Núñez no va cometre malversació de fons

L'Associació de veïns de Cala d'Or el va denunciar quan n'ocupava la presidència

36174
Jesús Núñez (dreta) és regidor del PSOE i fou president de l'Associació de veïns de Cala d'Or.

El regidor socialista Jesús Núñez i el seu company Santos Santos han quedat absolts per l'Audiència Provincial dels delictes de què foren acusats per l'Associació de Veïns de Cala d'Or durant l'etapa en què Núñez i Santos varen ocupar els càrrecs de president i tresorer, respectivament. L'auto es va dictar el passat 24 de juliol.

Els fets es remunten quan el 20 de novembre de 1996 l'Associació de veïns de Cala d'Or va celebrar unes eleccions un poc conflictives. Es varen presentar dues candidatures: una encapçalada per Jesús Núñez i l'altra per Josep Gallego, aquest va perdre per set vots. Davant aquesta derrota, «Gallego es va envoltar de destacats membres del PP» comenta Núñez i el perdedor va iniciar una campanya contra el regidor socialista.

Així, el febrer de 1997, va interposar una querella criminal per falsificacions de documents contra Núñez i Santos, i aconseguí, així, bloquejar els comptes de l'Associació. No obstant això, la querella fou arxivada en el Jutjat de Manacor i també la seva apel·lació davant l'Audiència.

En segon lloc, i paralitzada econòmicament l'Associació, es va donar pas a una nova assemblea que convocava Gallego amb l'excusa que Núñez, volia fer servir els recursos de l'Associació per a la seva propaganda personal. Gallego no es va presentar a l'elecció però va auspiciar la candidatura encapçalada per Miquel Galmés, exbatle de Cala d'Or pel PP. Aquesta va guanyar i varen posar una demanda contra la junta directiva regida per Núñez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.