cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

El PP recorda que el batle hi va delegar la negociació amb Costes

Presentaren el projecte de la platja perquè ells «n'han fet la feina»

El portaveu municipal del Partit Popular-IPIS, Amador Castanyer, replicà ahir amb contundència les declaracions de Ramon Socias en les quals es considerava «indignat» per la presentació que havia fet el PP del projecte de regeneració de les platges del Port. El batle acusà Costes de «deslleialtat», ja que el delegat Fernando Garrido s'havia compromès a informar primer l'Ajuntament.

Segons Castanyer, el primer que va ser deslleial va ser el batle, ja que anà a veure Garrido amb els hotelers sense informar-ne el PP, i resulta que mesos abans i en una sessió plenària havia delegat en el Partit Popular les gestions davant Costes i el Ministeri. Però segons Castanyer és, a més, totalment lògic que el PP avançàs el projecte als sectors més interessats del Port, com els hotelers, ja que afirmà que «nosaltres sóm els qui hem fet la feina i totes les gestions davant el Ministeri».

El PP afirma que quan es materialitzin totes les gestions realitzades pel partit davant Madrid, suposaran inversions per valor de més de 4.000 milions, i que ho han fet «des de l'oposició». Entre altres temes d'aquesta legislatura, el PP ha fet gestions per a la construcció del túnel de sa Mola, del passeig des Través i per al cànon de l'aigua, que pagarà Madrid per fer passar sa Costera per Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.