nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
13°

Una ferrovelleria es pegà foc dins Son Cladera

El foc provocà una densa columna de fum que era ben visible des de molts punts de la ciutat

36210
Un cotxe es cala foc davant la mirada d'un bomber. | A.S.

Un espectacular incendi es va declarar a primera hora de l'horabaixa d'ahir en una ferrovelleria del camí de can Mayol de Palma, ubicada a l'altura del pont de Son Cladera. No s'hagueren de lamentar en el sinistre danys personals, encara que la densa columna de fum que sortia del lloc era visible des de diversos punts de la ciutat i foren moltes les persones que n'avisaren els serveis d'emergència.

Els Bombers de Palma es desplaçaren a la zona minuts després de rebre l'avís i sufocaren les flames, que assolien dimensions considerables a causa de la gran quantitat de pneumàtics, cotxes i altres objectes abandonats que hi havia al solar. No obstant això, les tasques d'extinció s'allargaren tot l'horabaixa.

Per la seva banda, la Policia Local de Palma també va acudir al lloc de l'incendi i va col·laborar en les feines de regulació de la circulació. També es va desplaçar fins a les ferralles il·legals el tinent de batle de Marratxí, Miquel Coll, el qual va recordar que feia aproximadament un any i mig havia advertit els encarregats de l'Ajuntament de Palma del perill d'incendi que corrien aquestes «ferralles il·legals».

Així mateix, va anar al camí de can Mayol el líder de l'oposició a Cort, Antoni Roig, per conèixer directament què havia succeït. D'altra banda, també es registrà un incendi ahir en un supermercat de Felanitx, per causes que encara es desconeixen. El foc va ocasionar considerables danys materials a les instal·lacions, encara que no s'hagueren de lamentar ferits, ja que el local estava tancat al públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.