nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
19°

Un turista denuncia haver patit «abusos policíacs» a Calvià

Està ingressat en una clínica amb fractura d'una vèrtebra lumbar

G.P./M. Palma.
Un jove turista de 21 anys es troba ingressat en una clínica de Palma des de fa una setmana a causa d'una fractura de vèrtebra lumbar que, segons ell, li van causar dos policies a Calvià en propinar-li una pallissa. El turista, la identitat del qual és Jonathan Charles, considera que hi va haver un «abús policíac» i per això ha posat els fets en coneixement de la Guàrdia Civil, mitjançant una carta en la qual explica el succeït. Agents de la Benemèrita han acudit a la clínica per prendre-li declaració.

Segons va narrar Jonathan Charles ahir a aquest diari des de l'hospital, el passat dia 3 va arribar a l'Illa des de Manchester al costat de tres amics, també de nacionalitat britànica. Tots es van allotjar en un hotel de Magaluf. A l'horabaixa van decidir sortir de marxa per la zona de Punta Balena. En un moment de la nit Jonathan va perdre de vista els seus amics, encara que va continuar prenent copes pels bars de Punta Balena. Moments després va discutir amb un grup d'espanyols i hi va haver una baralla.

A continuació va arribar una patrulla de la Policia Local de Calvià «formada per un home i una dona» i se'l van endur emmanillat perquè, segons ell, «portava una camiseta de futbol d'un equip anglès i això no agradà als policies». Segons explicà, el varen agredir amb la porra «de manera violenta», encara que no precisà on.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.