algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

El CIM elimina tres punts negres a la carretera de Felanitx-s'Horta

S'ampliarà la calçada i es construiran accessos i dues rotondes

El Consell de Mallorca, mitjançant el Pla de Millores a les carreteres, està treballant en l'eliminació de tres punts negres detectats a la carretera que va de Felanitx a s'Horta. La primera actuació és l'ampliació de la via d'entrada des de la carretera Felanitx-Portocolom a la cruïlla de s'Horta.

En aquest punt, en què es produïen molts accidents per manca de visibilitat, es creen uns carrils de desacceleració i s'il·luminarà tota la zona. La via tindrà una amplada de 10 metres més tres a cada costat de cuneta. També s'instal·larà una rotonda a la intersecció del camí des Carritxó a Calonge i una altra a la cruïlla de Cas Concos-Portopetro. La inversió és de 2'5 milions d'euros, finançats en la seva totalitat pel Consell. Es preveu que les obres acabin a finals d'any.

També s'estudia construir paret seca a les voravies de la carretera i un mur per protegir la Torre de n'Alou, ubicada a la intersecció de s'Horta. Ahir començà l'asfaltatge de la via. A l'acte hi assitiren el batle de Felanitx, Miquel Julià; el director insular de carreteres, Gonzalo Aguilar, i tècnics del projecte. Julià mostrà la seva satisfacció davant les obres perquè suposen reduir la perillositat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.