algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Dotze empreses del centre es traslladaran a naus del polígon

Inaugurada la 4a promoció d'instal·lacions industrials de l'Ajuntament

La quarta promoció de naus modulars en el polígon industrial d'Inca permetrà que dotze empreses ubicades actualment al centre urbà puguin traslladar allà la seva activitat. Aquestes promocions de sòl industrial per iniciativa de l'Ajuntament d'Inca tenen per objectiu «treure del centre urbà la major part de les empreses d'activitat industrial oferint unes instal·lacions a preu econòmic», explicà ahir el batle, Pere Rotger, en la inauguració de la quarta fase.

Rotger, que qualifica d'única la iniciativa del seu Ajuntament, assenyalà que ja són 50 les empreses trasllades fins al polígon, i anuncià que el nou Pla General d'Ordenació Urbanística del municipi recollirà una norma segons la qual les instal·lacions que abandoni una empresa al centre urbà no es podran tornar a ocupar per una activitat industrial.

Les instal·lacions inaugurades ahir inclouen, en uns terrenys de 4.100 metres quadrats, 10 naus industrials que ocuparan 12 empreses. La inversió feta per l'Ajuntament és de 2.103.542 euros (uns 350 milions de pessetes). Rotger indicà que gràcies a la promoció de l'Ajuntament el preu d'aquest sòl industrial ha quedat fixat en unes 88 mil pessetes el metre quadrat, «molt inferior al seu preu real de mercat», digué.

Aquestes instal·lacions no estaran subjectes a l'especulació perquè, segons explicà el batle, «els nous propietaris hauran de començar la seva activitat abans de dos anys i no podran vendre abans de cinc». Els propietaris de les empreses interessades, una vegada que l'Ajuntament els hagi lliurat les dependències, hauran de demanar les pertinents llicències municipals per començar l'activitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.