algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Munar demana ampliar l'oferta de camps de golf i ports esportius

El CIM inicia una campanya perquè els turistes se sentin benvinguts

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, va reclamar ahir l'ampliació de l'oferta de camps de golf i de ports esportius de Mallorca i va assegurar que és una «contradicció» reclamar turisme de qualitat i estar en contra d'aquestes instal·lacions. La presidenta va realitzar aquestes declaracions durant la presentació d'una campanya informativa del Consell en la qual es dóna la benvinguda als turistes. La campanya, que ha tingut un cost de 8.400 euros, permetrà col·locar 65 tanques i 105 opis en els quals es dóna la benvinguda als turistes. Començarà dilluns i durarà fins a setembre.

La presidenta va reconèixer que les competències en matèria turística les té el Govern, però també va precisar que l'obligació del Consell és donar solucions. Amb aquesta campanya, va dir, s'atén a la reclamació feta des de diversos sectors relacionats amb el turisme. «És cert que les competències són del Govern, però també ho és que qualsevol Consell ha de vetllar per la situació econòmica de l'illa», va assenyalar Munar. En qualsevol cas, va reiterar que el que el Govern té són les competències en promoció exterior, aspecte en el qual no es posa aquesta campanya.

Pel que fa a l'ampliació de l'oferta de camps de golf i de ports esportius, la presidenta va considerar que una bona solució seria ampliar els ports que ja existeixen i construir «tres o quatre» camps de golf més per poder crear un circuit per a qui practiquen aquest esport. «El millor turista és el de golf i el nàutic i no es pot demanar turisme de qualitat i estar en contra que s'ampliïn aquestes instal·lacions», opinà.

Munar assegurà que els hotelers, el sector de la restauració, els comerciants i el Foment del Turisme han manifestat la seva preocupació per la deficient campanya turística que s'està vivint aquest any. «El Consell ha fet aquesta campanya perquè vol que es trenqui amb la imatge que el turista no és benvingut», va dir Munar, qui recordà que abans del boom turístic, Mallorca era molt pobra, «els ciutadans de la qual anaven amb espardenyes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.