algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Socias recorda als hotelers que ells tenen vot en el Pla d'excel·lència

L'Associació Hotelera diu que l'Ajuntament té el Port abandonat

Ramon Socias va sortir ahir al pas de les crítiques de l'Associació Hotelera del Port de Sóller al Pla d'excel·lència turística i contra el Consistori, al qual acusà de tenir el Port abandonat. El batle va assegurar «lamentar molt» els retrets dels hotelers i els recordà que «ells també formen part de la comissió del Pla d'excel·lència, amb veu i vot, tot i que no hi posen ni un duro».

Els hotelers oferiren dimarts una roda de premsa en la qual informaren de la seva decisió de realitzar una promoció turística pel seu compte, amb una inversió de 100.000 euros, davant l'abandonament que sofreix el sector per part del municipi. Entre altres coses, els hotelers criticaven el mal estat d'un indret de la platja, l'existència de renous a la zona turística «provocats pels autocars que duen en excursió turistes que no s'allotgen als nostres hotels» i la manca de realitzacions visibles del Pla d'excel·lència, com també la inexistència del segon vial que ha de permetre fer per a vianants la primera línia.

Tant el batle com la regidora de Turisme, Aina de la Penya, varen qualificar ahir «d'increïbles» les asseveracions dels empresaris turístics. Ramon Socias va recordar també que fa poc més d'una setmana els hotelers i l'Ajuntament anaren «conjuntament» a Costes a reclamar el compliment de les promeses millores dins el domini públic que ha fet l'administració central.

Segons Socias, «l'Associació Hotelera sap millor que ningú qui és el responsable que al Port no s'hagin fet inversions fins a l'arribada del Pacte de Progrés, i qui és que no ha tingut capacitat per dur endavant el segon accés al Port, quan l'any 1997 Joan Verger assegurà que en tres mesos estaria enllestit el projecte de túnel per la Mola».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.