algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Els hotelers de Llevant volen atreure el turisme espanyol i dels països de l'Est

La comarca del Llevant ha patit un greu descens pel que fa a l'ocupació hotelera durant la Setmana Santa, període en què s'ha enregistrat una caiguda del 30 per cent respecte a l'any anterior. L'any 2001 durant aquesta temporada es va enregistrar una ocupació del 80 per cent de les places turístiques i aquest any només s'ha arribat a una ocupació del 50 per cent, essent la xifra més baixa dels darrers 10 anys en la història del turisme.

El president de l'Associació Hotelera Badia de Cala Millor, Antoni Roig, va assegurar que «els hotels han obert 20 dies més tard que l'habitual en els anys anteriors» i augurà que «l'ocupació després de Setmana Santa serà caòtica». El president del col·lectiu hoteler va manifestar que la baixa ocupació enregistrada aquest any ocasionarà greu pèrdues i que «l'aplicació de l'ecotaxa incidirà negativament en el turisme de Mallorca».

Un dels aspectes que també influiran molt en la baixa ocupació és el greu recés econòmic que viu el país d'Alemanya, d'on vénen la majoria dels turistes que visiten la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els hotelers del Llevant es plantegen altres alternatives per tal de sortir d'aquesta crisi com el de promoure el turisme mallorquí i espanyol, o atreure els visitants de l'est d'Europa: Romania, Polònia, Rússia, etc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.