nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Gonzalo Aguiar: «Tenim les pitjors comunicacions d'Europa»

El director insular de Carreteres dóna prioritat a una xarxa viària «digna i segura»

Gonzalo Aguiar és el director insular de Carreteres de Mallora, un càrrec que ha assolit importància des que el Consell ha assumit les competències en aquesta matèria. No es tracta sols d'assumir unes competències més, ja que l'estat de la xarxa viària és una de les qüestions que més interessa els ciutadans. Aquí rau la veritable importància del càrrec.

Gonzalo Aguiar ha agafat protagonisme. No fa ni tres mesos que ha assumit les competències en una de les matèries més conflictives i que més interessa els ciutadans: les carreteres. Aguiar s'indigna i s'entusiasma d'igual manera en parlar dels problemes viaris de Mallorca i de les possibles solucions. Així i tot, la seva política no és la dels grans projectes salvadors (el pressupost tampoc no li permetria engegar-los), sinó la de la dignificació de la xarxa. Amb cotxes pertot arreu, lamenta la ineficàcia d'un transport públic abandonat.

En una entrevista, que publica avui diumente de manera íntegra Diari de Balears en la seva edició de paper, Gonzalo Aguiar assegura que «Tenim les pitjors comunicacions de l'Estat i, per suposat, d'Europa. El transport públic no és eficaç ni digne. En els darrers 6 o 7 anys, no s'han tengut en compte grans fluxos de circulació com l'aeroport, la UIB o els polígons industrials, i no s'han coordinat els mitjans de transport, ni les freqüències ni els horaris dels serveis públics. Amb un transport públic tan deficient, no pots exigir a la gent que deixi el cotxe. El PP apostà per noves autopistes, però no en va fer cap de les que ara reclama».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.