nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Polèmica per la ubicació del punt juvenil devora el local de la Policia

El PP estudia comprar un edifici per convertir-lo en casal de joves

El fet que l'equip de govern popular vulgui ubicar l'oficina d'informació juvenil a les antigues dependències de Gesa, devora el quarter de Policia Local, ha aixecat crítiques del PSM, en l'oposició, que considera «fora de tota lògica que l'oficina s'ubiqui en un lloc per al qual no es podrà donar llicència d'activitat». Una ordre judicial va ordenar fa unes setmanes el tancament i el precintament de les dependències de la Policia Local, per problemes de renou causats a un veí i pel fet de no tenir llicència. En la sentència es precisava que les instal·lacions ni tenien ni podien tenir llicència, perquè eren en una zona classificada com a verda al Pla General d'Ordenació Urbana de la ciutat.

El regidor nacionalista, Antoni Rodríguez, precisa que «si l'oficina d'informació juvenil s'instal·la devora el local de la Policia, tindrem el mateix problema, ja que les seves dependències s'inclouen en la mateixa unitat urbanística que les de la Policia». D'altra banda, el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí (PP), va manifestar que «l'oficina no molestarà cap veí i el local concret on s'ubicarà no està classificat com a verd».

No obstant això, Seguí va afegir que la intenció del seu grup, a llarg termini, és traslladar a altres llocs tant l'oficina d'informació juvenil com la resta d'associacions que s'ubiquen al costat de la Policia Local. En aquest sentit, va dir, sense voler precisar res, que «s'està negociant la compra d'un edifici per convertir-lo en casal de joves, i al qual es traslladarà el punt d'informació juvenil».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.