algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Un detingut pel crim del carrer Reina Maria Cristina el 2001

El sospitós és un delinqüent habitual, addicte a les drogues i conegut com «El Pescadilla»

El Grup d'Homicidis ha detingut un jove a qui s'acusa d'estar implicat directament en l'assassinat de José Algar, cambrer d'un bar del carrer Reina Maria Cristina, crim que tingué lloc el 19 de juny del 2001.

El detingut és un jove delinqüent habitual, addicte a les drogues i conegut amb el malnom d'«El Pescadilla». El Grup d'Homicidis l'estava cercant des de feia dies, ja que es tenen dades concretes per acusar-lo de participació directa en l'assassinat de José Algar, i fins i tot se sospita que va ser el principal implicat del grup de persones que intervingueren en el crim. La víctima, de 58 anys, solia quedar a dormir a l'interior del local.

La matinada del 19 de juny del 2001 fou sorprès per uns lladregots. Els delinqüents accediren a l'interior del local, se suposa que per robar el contingut de les màquines escurabutxaques, i quan estaven en acció el cambrer es despertà i el mataren a cops. El crim es va descobrir hores després i les investigacions policíaques se centraren des del començament en ambients de delinqüents comuns.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.