algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Cort sorteja les places de resident de l'aparcament de Comte Sallent

Sols n'hi ha 190 per a un total de 560 sol·licituds rebudes

L'Ajuntament de Palma obrirà un procés de sorteig per tal d'adjudicar les 190 places per a residents dels aparcaments de l'avinguda Comte de Sallent. Així ho explicaren ahir fonts de l'Ajuntament de Palma, que asseguraren que hi ha un total de 560 sol·licituds, que seran les que optaran a aquestes places. El secretari de la corporació, Agustí Estela, serà l'encarregat de dirigir el procés. Entre les sol·licituds rebudes s'han delimitat dos grups: les dels veïns de l'aparcament i les fetes per residents a l'àrea d'influència de la nova infraestructura. Els primers seran els que tindran prioritat a l'hora d'adquirir aquestes places.

Tal com varen explicar les fonts, en aquests moment s'estan enviant cartes a totes les persones que feren la preinscripció per tal que refermin la seva sol·licitud de plaça i, així, fer un primer descartament. Les places per als residents costen un total de 18.000 euros més IVA. Totes estan situades en el nivell inferior de l'aparcament, a la planta quarta. La resta de les places construïdes es destinaran a l'aparcament de rotació. El finançament d'aquests 18.000 euros es negociarà de manera directa amb l'empresa constructora. La concessió de la plaça d'aparcament es fa a cinquanta anys.

L'empresa constructora ha invertit fins aquests moments més de quize milions d'euros en la construcció d'aquest aparcament, dels quals en recuperarà tres i mig de manera immediata en la venda de les places per als residents. D'altra banda, s'ha de destacar que la Societat Municipal d'Aparcaments de l'Ajuntament de Palma va fer ahir al matí una reunió del seu consell d'administració, en virtut de la qual s'aprovaren els comptes corresponents a l'any 2001, que donaren uns resultats teòrics de pèrdua de 3.000 euros. El consell d'administració també va aprovar encarregar els estudis de viabilitat de catorze aparcaments nous a la ciutat.

Enllestit  
Les obres de l'aparcament de Comte Sallent estaran acabades totalment el pròxim dia 19 d'abril, quan seran inaugurades. El pas subterrani entre la via Alemanya i el carrer d'Antoni Marquès suposarà un alleujament simptomàtic del trànsit que es concentrava a l'encreuament, un dels tradicionals punts negres de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.