algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
13°

PP i UMP es presentaran en coalició a les pròximes eleccions municipals

Asseguren tenir el suport unànime de les bases

Partit Popular (PP) i Unió Mollera Pollencina (UMP) es presentaran en coalició i amb un projecte comú per Pollença a les pròximes eleccions municipals. La intenció d'ambdues agrupacions és presentar juntes «una alternativa clara i diferenciada» a l'actual equip de govern, que és integrat per PSOE, PSM i UM. La coalició fou presentada a la premsa després d'un any de diàleg entre els dos grups de l'oposició. «No hem optat per pactar després de les eleccions perquè no volem que el nostre pacte es faci en funció de la força que ens donin els vots; no volem un pacte de poder, sinó anar junts i prendre totes les decisions per consens», explicà el portaveu d'UMP, Miquel Sabater.

En aquest sentit, el portaveu dels populars, Joan Comas, manifestà que «molt pocs pollencins valoren positivament la situació actual de l'Ajuntament. Una aliança de forces i compromisos en funció de quotes de poder no és bona per a Pollença, per això presentam una alternativa». Els representants d'ambdues agrupacions coincidiren a assenyalar que la coalició es realitza amb la unanimitat de les bases. «El nostre electorat valora de manera molt positiva la unió, perquè no hi perdrem res, tan sols sumam forces per tal de poder guanyar les eleccions», digué Sabater. Davant això, Comas va afegir que «molta gent del Moll vota en les eleccions autonòmiques i generals el PP».

Els representants del PP i UMP indicaren que encara és molt aviat per parlar de propostes concretes o de caps de les llistes electorals. No obstant això, sí precisaren que la seva intenció es «canviar la idea que a Pollença tot va malament» i il·lusionar i enganxar en el seu projecte «els joves i l'alt percentatge de persones que es varen abstenir a les passades eleccions». «Amb la presentació de la coalició, comença, per a nosaltres, la campanya electoral», manifestà Sabater. Amb la seva unió, PP i UMP esperen sumar tres regidors com a mínim als set que, entre tots dos partits, ja tenen actualment al Consistori de Pollença, a més a més d'aconseguir així una majoria absoluta que els permeti governar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.