cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

L'alemany arrestat pel crim de Manacor serà acusat d'assassinat

Bern Ecker es negà a explicar el mòbil de la mort de sa companya

Ben Ecker, l'alemany que fou detingut per l'assassinat de la seva companya sentimental, fou conduït dilluns passat al Jutjat de Manacor, on se li comunicaren els càrrecs que se li imputaran en el judici, que es farà davant un jurat popular. La fiscal Amparo González va anunciar a l'acusat que li imputarà un delicte d'assassinat per la mort de la seva companya, la jove belga Vicky Keller, que aparegué morta el passat dia 2 en una finca de Manacor.

En aquesta compareixença en el jutjat es va intentar determinar quin havia estat el mòbil del crim. L'acusat no nega els fets, però davant les preguntes que se li feren quan estigué ingressat a l'Hospital General es limità a contestar amb monosíl·labs, sense explicar com es produí el crim. Dilluns passat, el detingut, tot i que es mantingué molt més despert que quan declarà a l'hospital, no volgué contestar cap de les preguntes concretes, i fins i tot s'atreví a manifestar que per a ell la seva companya continuava amb vida, i que no canviaria d'opinió fins que algú li demostràs que havia mort.

Entre les proves que s'han sol·licitat hi ha l'estudi de l'estat mental de l'acusat. L'individu fou localitzat minuts després de trobar-se el cadàver. Anava mig despullat amb el cos cobert amb plàstics i amb paper de vàter. Des que ingressà als calabossos es mostrà poc col·laborador. Es negava a parlar i a consumir aliments, i durant gairebé tot el temps estava immòbil. Davant la possibilitat que es deshidratàs, se'l traslladà a l'Hospital General. Però el metge que el visità als calabossos va indicar en el seu informe que l'individu fingia. També el psiquiatre que l'atengué quan estigué ingressat descartà que l'acusat patís una malaltia psicòtica. Tot pareix indicar que Bern Ecker simula una malaltia mental perquè sap que això el beneficiarà en el judici.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.