cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Un jove propina dues ganivetades al seu amic en un pis de les Avingudes

Els fets es produïren a les 15 hores i l'agressor fou detingut a l'estació d'autobusos

Una baralla entre dos amics acabà ahir horabaixa en homicidi frustrat. Els fets tingueren lloc a les 15.00 hores en un quart pis de l'edifici assenyalat amb el número 12 de l'avinguda Joan March de Palma. La víctima és Julio M.M., de 36 anys, i el presumpte agressor és Luis D.S., de 28 anys i natural de Pontevedra. A l'hora esmentada els veïns de l'edifici avisaren l'emissora del 092 i informaren que un jove acabava de davallar les escales deixant un regalim de sang i que havia fugit en direcció a la plaça d'Espanya.

Diverses patrulles de la Policia Local es varen desplaçar al lloc dels fets, com també una ambulància. Després de ser assistit d'urgència, el ferit va ser traslladat a Son Dureta, on va quedar ingressat. L'informe mèdic assenyala que va patir dues ferides incisives i contuses a l'hemitòrax esquerre i que el seu pronòstic era reservat.

Mentrestant, els agents de la Policia Local es llançaren a la caça del presumpte agressor. Al voltant de les quatre de l'horabaixa se'l localitzà als banys de l'estació d'autobusos. Els policies esperaren que sortís; quan ho féu encara duia taques de sang a la roba. Fou detingut i se li va intervenir un ganivet multiusos, amb el qual probablement dugué a terme l'agressió. El jove fou traslladat a les dependències del quarter de Sant Ferran, on s'efectuaren una sèrie de diligències, i passades les vuit de l'horabaixa se'l traslladà a la Prefectura superior, traspassant-se el cas al Grup d'Homicidis. Abans, inspectors del Grup de la Policia Científica es personaren al lloc dels fets per recollir algunes dades.

Respecte de l'arrestat, en el primer moment de la seva detenció digué que ell no havia tingut res a veure amb l'agressió, deixant a entendre que havia estat una altra persona, però després comentà que havia discutit amb la víctima.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.